keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Mielenrauhaa

Pääsin lauantaina pitkästä aikaa kotiseudulle lomailemaan. Tarkoituksena oli viettää useampi päivä äitin ja isän hoteissa. Kelit osuivat kohdilleen, eikä tarvinut käyttää energiaa siihen, että olisi pitänyt pysyä päivät sateesta tai tuulesta johtuen sisätiloissa. Ollaanki tytön kans ulkoiltu paljon, myös koiravahtina oleminen on tuonut oman lisänsä ulkona vietettyyn aikaan. Tämä kaikki tuli niiiiin tarpeeseen edelliset viikot huomioon ottaen. Olin hermoloman tarpeessa.

A ihastui kiikkumiseen.

Maaseudulla lapsuutensa viettäneenä ei näin keväisin varsinkaan paljoa kaupunkia kaipaa. Toki auringonpaisteessa on kivaa kävellä kaupungin torilla tai rannoilla ihmisiä ja elämää seuraten, mutta jälleen kerran kotiin palatessaan huomaa, kuinka paljon enemmän luontoa arvostaa rauhallisessa, alkuperäisessä ympäristössään. Ojanpielet, pellot ja metsät kasvavat omaa tahtiaan ilman pelkoa siitä, että ne täytettäisiin uusilla tonteilla tai rakennustyömailla. Siinä, missä kaupungin kauneus on toisaalta niiden monimutoisuudessa, on maaseudun kauneus sen yksinkertaisuudessa. Mieli ja ruumis lepää, kun elämä ympärillä on rauhallisempaa. Kun joka paikkaan ei ole kiire.

Kevään tuoma energiapiikki on saanut aikaan myös sen, että olen alkanut liikkumaan aiempaa enemmän. Päätin sijoittaa kunnollisiin urheiluvaatteisiin, jonka myötä lenkille ja juoksemaan lähteminen on ollut aiempaa motivoituneempaa. On mahtava tunne, kun huomaa jaksavansa paremmin! Musiikit korvissa ja tuulenvire kasvoilla on ollut upeeta lenkkeillä! Ja kun urheilu maistuu, maistuu arkikin paljon paremmalta. Ihana kevät, ihana aurinko, ihana asenne! ;)

Kaiken lisäksi tässä on monenlaista odotettavaa ennen kesää, joten koko olemus on nyt niin paljon aiempaa positiivisempi. Huimaa, että A täyttää kohta vuoden, huimaa, että pääsen pian lomailemaan Valencian lämpöön pikkuveljen hellään huomaan ja ihanaa, että toukokuu ja Robbie Williamsin keikka on pian täällä! En malta odottaa, mitä kaikkea kesä tuo tullessaa, kun jo kevät on näin intoa ja riemua täynnä.

Tuntuu pitkästä aikaa hyvältä.

Asennemuokkausta.
Btw. Kuvien lataaminenkin onnistuu maalla paljon paremmin, kun on kunnon koneet, mitä käyttää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti