keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

TIETOKONE!

Mulla on tietokone. Siis ihan oikea tietokone, ei mikään tabletti. JIHUU! Ilon päivä! :D Nyt on kirjottaminen niin paljon kätevämpää, nopeampaa ym. ym. Kyllä voi pienet asiat piristää. Nyt vamaan tekstejäki tulee julkaistua huomattavasti enemmän, kun on nopeampaa käydä kirjottamassa ajatuksistaan. Ja luultavimmin myös kuvia tulee laitettua enempi. Ei oo enää niin tylsää tää teksti jatkossa, noin niinku ulkoasun puolesta ainakaan..

Ei mulla muuta tähän väliin. Viikonloppuna on varmaan viimeistään aikaa kirjotella. Sitte niitä tekstejä tuleeki varmaan ties kuin monta, ku päästän arkiston helmet ja muokattavaks jääneet ajatukset valloilleen. Sori. :)

Tänään(kin) oli kiva päivä. Kävely/juoksulenkki, ikkunanpesua, sauna ja jätski. Aurinkoki paisto. Kunnes A meni nukkumaan ja vaati mut lähes 1,5h vierelleen. Siinä meinas hajota pää. Ei hajonnu. Ja nyt A nukkuu, joten on taas oma ihana ittensä. Olisko kellään vaan antaa mulle tähän iltaan niitä 1,5h, joita odotin, ja joiden aikana mun piti kokeilla kesävaatteita, -kenkiä ja -takkeja Valencian reissua varten. Noh, testaan lauantaina.

Son moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti