tiistai 12. elokuuta 2014

Helteinen heinäkuu

Kesäloman päivitykset blogissa jäi vähemmällä, kun oli niin kovasti kaikenlaista. :) Tässä muutamassa kuvakollaasissa näkyy vähän siitä, mitä lomallani koin. On aika  ihana puhua lomasta, vaikka eihän mulla normaalia lomaa ollutkaan. Samaa arkeahan se melkeen oli, Aino oli mukana monessa. Vaikka pakko se on myöntää, että paljon sain myös tehdä yksikseni. Kiitos siitä etenkin vanhemmilleni ja Ainon isälle! <3


Heinäkuun tais koko Suomi käyttää uimiseen ja rannalla makoiluun. Siltä ainaki vaikutti, kun kuunteli ihmisten puheita ja massaa uimarannoilla. Rantasaunat oli ahkerassa käytössä, eikä voinu välttyä myöskään jokeen pulahtamiselta. Viime kesänä multa jäi imetyksen takia uiminen väliin kokonaan, joten tänä kesänä otin siitä ilon irti. Kotona ei oo tullu joessa uitua vuosiin samalla tavalla, kuin kerran äidin ja siskon kans tänä kesänä. Me oikeen viivyttiin siellä veessä ja puhuttiin. Se oli mukavaa. :) 

Yks parhaista asioista kesässä on ehdottomasti Suomen luonto. Sen vihreys on jotain niin virkistävää ja silmiä hivelevää, että oksat pois! Suomalaiset vilja- ja heinäpellot on muutenki jotenkin rauhoittavia, sillä niissä voi seurata koko värien kirjoa. Alkukesän vaalea vihreys muuttuu tummemmaksi, kunnes viljan kypsyessä se alkaa vaihtua kullankeltaiseksi. Samoin rypsipeltojen kirkas keltainen on uskomattoman kaunista! Muistakaa, ihmiset, nauttia! Talvella kaikki peittyy valkoisen lumen alle (niin, jos hyvin käy). Toki sekin on kaunista omalla tavallaan, sitä en kiellä. Värit on kuitenki enempi mun mieleen. ;) Suomen neljä vuodenaikaa on kadehdittavia!


Ystävät ovat ihania. Heidän kanssaan olen saanut viettää kesän aikana paljon aikaa. Enemmänkin olisin halunnut, mutta onhan tässä syksykin aikaa.
Kaukana asuvat ystävät ovat siitä ihania, että kun heitä tapaa, kaikki jatkuu ennallaan. Jatketaan siitä, mihin jäätiin. Toivoisinkin, että kun lapsemme kasvavat, he ystävystyisivät myös. Eihän upeiden vanhempien lapset voi olla kuin upeita..joten varmasti tulevat juttuun. ;)

Ps. Me rakastetaan maaseutua ja pyöräilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti