perjantai 26. syyskuuta 2014

Leipomuksia

Ajattelin alkuviikosta, että saas nähä, mitä tästä taas tulee. Kauhee väsy koko ajan, mikään ei kiinnostanu ja pinna oli kireellä. Tänään totesin, että naisen elämä on siitä mielenkiintoista, että suurin osa mielialanvaihteluista on ohimenevää. Niinpä tämäkin alamäki. ;) Joten, tänään on käyty pitkä lenkki leikkipuistossa, haettu kirppariostoksena tavikengät Ainolle, pyörähdetty kaupassa sekä leivottu kaks satsia muffinsseja. Ja pesty pyykkiä. Ja mun pinna on kestäny jopa Ainon ruokahetket ja sormilla syömisen! Ihanaa olla nainen luvan kanssa!

Tänään leivottiin tosiaan muffinsseja, Ainon eka kerta! :) Hän pyöri siinä jaloissa, niin totesin, että herranen aika! Tytönhän voi jo kovinkin ottaa mukaan! Siihen vaan puuharukkaan kiinni ja sekottamaan. Ja oli kivaa! :) Me myös vähän maisteltiin tuotoksia vastaleivottuna, mutta tais olla niin, ettei muffinsseista maistunu Ainolle muu kuin ne mustikat..

Myöhemmin illalla valmistin riisisuklaata huomista kakkua varten. Vaikuttaa hyvältä, jos syö osan suklaasta jo tekovaiheessa.
Loppuviikosta toivonmukaan uus postaus. Tiedossa Synttärit vol1 -päivitystä.

Ehkä tästä tytöstä ei tuukaan äitinsä kaltasta sokerihiirtä? Dream on.

Namnam! Näyttää pahalta, maistuu hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti