torstai 2. lokakuuta 2014

Ihanaa elämää

Ihan alkuun on kerrottava tämän päivän päikkärikokemuksista. Aino huusi ko syötävä tunnin. Välissä laitoin jo supon hänelle, sillä hampaidentulo kiusaa ainakin yöaikaan. Nooh, sekään ei tuntunu auttavan ja päädyin jopa istumaan sängyn vierelle hetkeksi. Tämä teko kyllä lopetti itkun, mutta sai aikaa leikkimisen ja höpöttelyn. Tähän mulla meni hermot, ja totesin tytölle, että tee mitä lystäät, minä lähen NYT! Itku alkoi taas ja minä menin (kuten kypsän vanhemman kuuluu..) paiskomaan astioita ja tiskaamaan. Olin mielestäni kovinki kovaääninen, mutta arvannette jo varmaan, mitä tapahtui.. Aino nukahtu samantien! En tienny itkisinkö vai nauraisinko. Liekö tämä nukuttamiskeino kuitenki ihan ok. Ilmeisesti meluun nukahtaminen on hänelle tuttu tapa..

Aiemmin viikolla käytiin Ainon kans rannassa kävelyllä. Tarkotus oli tosiaan kävellä ja potkia palloa, mutta jostain syystä tämä tyttö on innokas istumaan. Niinpä hän istuu joka korotuksella ja reunalla, mitä löytää. :) Aika sulosta.
Viime viikonloppuna pääsin harjoittelemaan tosiaan niitä kolmekymppisiä. Ilta sujui kyllä hienosti! Oltiin Amarillossa syömässä, istuttiin iltaa mun luona ja jatkettiin lähes aamuun saakka baarin tanssilattialla. Karaokea olis haluttu laulaa, mutta niin halus moni muukin, joten pitkän jonon takia se jäi nyt tekemättä. Mutta ilta oli mukava! Tästä on hyvä jatkaa parin viikon päästä vähän isommalla porukalla. ;)
Sunnuntaina olo oli aamun väsymyksen ja pääkivun jälkeen yllättävän freessi. Kebabin voimalla (auttaa aina!) jaksoin jopa ajaa iltapäiväksi Kokkolaan Tiikereitten kauden ekaan kotiotteluun. Peli ei vielä ollu ihan huipussaan, hyviä tilanteita ja palloja tuli paljon! Tästä tulee vielä hyvä kausi! :) Ja mikäli siellä ruudun takana ei vielä Tiikereistä tiedetä, suosittelen  katsomaan sosiaalisessa mediassa #tiikeribuumi -asiasanan taakse! ;) Lentopallo on nosteessa ja aivan ansaitusti!


Tänään käytiin aamupäivällä sateen uhalla leikkipuistossa. Matkalla pysähdyttiin ihastelemaan joutsenperhettä, joka vietti omaa aamuaan rantakaislikossa. Oletettavasti sama poikue oli aiemmin kesällä tuossa samassa vesistössä, mutta poikaset oli vaan niin kovin pieniä silloin. :) nyt olivat siis jo lähes vanhempiensa kokoisia. On se vaan kaunis lintu, tuo joutsen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti