maanantai 6. lokakuuta 2014

Me vain!

Viikonloppuun ahtautui tunteja koko viikon edestä! Lauantaina ja sunnuntaina heräiltiin jo seiskan pintaan, mikä tässä huushollissa on aikasin. Se tarkotti sitä, että aamutoimet ja -puurot on syöty siihen aikaan, kun yleensä vasta hinataan ittemme ylös sängynpohjalta. Onpa kerranki ollu aikaa tehdä asiota! 
Lauantaiaamu saatiin hyvään käyntiin, kun otin tytön selkään ja käytiin kiipeämässä Öjbergetin rinne ylös. Noloa tilanteesta teki se, että edellä käveli porukka hieman varttuneempia rouvia, jotka meni jo ties kuinka monetta kertaa rinnettä ylös ja alas.. minä vaivoin jaksoin sen yhden kerran :D Nooh, Aino selässä ilman muuta teki tarpomisesta hieman haastavampaa. Niinhän? Mutta sen sanon, että rinnekävelyä kokeilen vielä uudestaan!


Lauantaina käytiin kokeilemassa pomppulinnaa ekaa kertaa. :) Ostoskeskuksessa oli lastenpäivä ja paikalla oli aiemmin ollut kasvomaalausta ja Swingelingin maskotti. Niihin ei aikataulut sopinu, mut luulen tuon pomppulinnan olleen niin iso hitti tuolle tytölle, ettei muuta kaivattu!
Viikonloppuun mahtui myös puistoilua (kuva vasemmalla) niin hyvän ystävän kanssa kuin ihan kaksistaankin (ai, miten niin pidän H&M:n lastenvaatteista?!) sekä lenkkeilyä ja kotileikkejä. Onkin tuntunu siltä, että noissa parissa päivässä oli tunteja enemmän ku viikolla yleensä! Mutta, en valita. Tässä ja nyt on ihan mukavaa, mikäli välillä saadaan extratunteja!

Mukavaa alkanutta viikkoa Öjbergetiltä napatun kuvan saattelemana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti