tiistai 14. lokakuuta 2014

Syntymän juhlaa

Viikonloppu hurahti nopeasti synttäreitäni viettäen. Perjantaina sain ystävän kylään, jonka jälkeen elämä oli yhtä juhlaa! ;) Perjantai-iltaan kuului viiniä, Vain Elämää, suklaata, jäätelöä ja leipomista. Huh, kun oli mukavaa. Lauantai jännitti niin kovasti etukäteen, ettei montaa tuntia yöunia tullu. Sinällään ihan sama -adrenaliini virtas koko päivä sellasella innolla, ettei väsystä ollu tietoakaan! Päivällä kuskattiin kamat,  syötävät ja juotavat juhlapaikalle, jossa lämmiteltiin paljua ja saunaa, viimeisteltiin leipomuksia ja virittäydyttiin tunnelmaan. Oli niin mahtava päivä!

Illanmittaan väkeä alkoi tulla, muutamia lahjoja availin ja pidettiinpä mulle pari lyhkästä puhettakin. ♥ Paljuun pääsin lopulta siinä vaiheessa, kun aurinko oli jo laskenu ja tyyni meri heijasti katuvaloja ja tehtaan piippujen savua vastarannalle. Mieletöntä! Paljuneitsyys menetetty -ja missä paikassa! Wau! Ikäväkseni mulla ei ole antaa teille tästä kuvaa. Ainakaan tähän hätään..ehkä joku vieraista ymmärsi ikuistaa tilanteen.
Tuossa kuvassa muutama saamistani lahjoista. Erityismaininta annettakoot alanurkan valkoisille and-koreille. Ne ovat siis Anna Nygård Desing -tuotteita. Käsityönä valmistettuja, materiaalina kierrätetyt sälekaihtimet. Ihania! Tuotevalikoima on jo kovinkin laaja, omassa paketissani oli myös pillimehulle tarkoitettu suojakotelo. Huippujuttu pienen lapsen kanssa! Suosittelen tutustumaan.

Unohdin kuvata illan aikana kokonaan. :( Haaveilin selfiestä koko juhlaväen kanssa (no, tietty!), paljukuvia piti ottaa sekä muuten illan kulkua ois pitäny ikuistaa.. mutta, kuten hyvä ystäväni sanoi "sen illan oli tarkoitus syöpyä muistoihin niin, ettei kuvia tarvi". Ja näin varmasti kävi! ..vaikka kaikki rakkaat eivät päässeetkään paikalle. Toiset taas eivät uskaltaneet tulla paikalle kuokkavieraiden kera.. ;) 

Loppusanoina pikkuveljeni ja hänen vaimonsa antama kortti muistuttamassa todellisuudesta.  



KIITOS kaikki te, jotka teitte ikääntymisestäni ikimuistoisen ja kaiken sen tuskan arvoisen! ;) ♥
#anugoes30 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti