lauantai 6. joulukuuta 2014

See you soon, London!

Rakkautta vain -elokuva ilmestyi muistaakseni v2003. Vähintäänkin siitä asti ollaan siskon kans haaveiltu joulu-Lontoosta. Vuodenaikana (kyllä, joulu on yksi vuodenaika) tämä on ehdottomasti paras. Tai ainakin paras näistä feikki-vuodenajoista. Kauniita valoja, iloista mieltä, hyvä tahtoa, kaunista musiikkia ja lämmintä tunnelmaa. Haaveena onkin ollut päästä näkemään ja kokemaan ne joulun parhaat puolet vähän eri mittasuhteessa. Näiden lomapäivien ohjelmassa on luistelua ulkojäällä keskellä kaupunkia, Winter Wonderlandissa seikkailua sekä perinteisesti pubeissa istumista. Mietin myös paturin tuoliin istahtamista tai kynsien lakkausta, mutta saa nähä, haluanko siihen kuitenkaan aikaani kuluttaa.

Olotila on tällä hetkellä jotain väsymyksen ja hämmennyksen sekaista. Edellisiltana vietin äiti-ystävieni kanssa pikkujouluja. Kaiken kaikkiaan ihan ihana ilta, joka huipentui siihen, että lähdin yhdeltä jo kotiin. Tiskasin astiat, kävin suihkussa ja menin nukkumaan. Oli niin ihanaa tajuta, että oli pienessä humalatilassa kerrankin tehnyt fiksun päätöksen lähteä ajoissa pois!

Mutta nyt. Autoradiossa pärähti soimaan hetkeen sopivat täydelliset soinnut, "London calling". Tätä hetkeä ei vaan voi tarpeeksi hehkuttaa!

After all, magic is in the air.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti