maanantai 19. tammikuuta 2015

Luomisen tuskaa

 
 Hieman esimakua tulevasta.. ^^
 
Vähän on sanaton olo tällä hetkellä. Ei siis mistään kummemmasta syystä, ei vaan raksuta just nyt.

Viikonloppu oli pitkästä aikaa erityisen onnistunut vaapaavkl. Perjantaina kävin ostamassa uuden tv-tason, jota sitten illan (4h) kokosin miljoonasta eri osasta. Mutta ai, että oli hyvä olo, kun sain sen valmiiksi. Noin vaan, ihan ite! Lauantaina siivosin vahingossa kellarikomeron, keräsin kamoja kierrätykseen, ystävälle ja kirpparille meneviin kasoihin sekä kannoin turhia laatikoita roskiin. Tehokas minä! Enpä olis aamulla uskonu.. Vuoden sinne ehin tavaraa kuskata, kunnes sain aikaseks vähän katsoa, että mitä sinne on kertyny. Sen jälkeen vähän kaupoilla ripsaria (ihanan Kanebo 38:n sain ostettua pitkän odotuksen jälkeen!) sekä pikapyrähdys salilla ennen ruokailua ystävän kanssa Amarillossa. Se ruokailu venyi sitten pikkutunneille asti, mutta olipa mukavaa. Sunnuntain löhösin sohvalla telkkua kattoen ja päikkäreitä nukkuen, ennen kuin hain Ainon kotiin. Pesinpä autonkin siinä välissä. Ja möin vanhan tv-tason nettikirppiksellä. Tunnit meinas välillä loppua viikonlopussa kesken, mutta oli ihana tunne pitkästä aikaa, kun jaksoi suorittaa!

Nyt on sitten maanantai paketissa. Viikon pahin päivä on ohi, tästä enää laskettelua kohti viikonloppua. Tänään ollu selkä vaan ihan tuhottoman kipee.. Yhessä välissä harkitsin jopa päivystykseen lähtemistä, kun itketti se kipu. Mutta helpotti iltaa kohti. Toivottavasti huomenna saisin mentyä salille. Tympii, kun Sulo käy urheilemassa koko ajan ja vielä onnistuu sen jotenkin aina mainitsemaankin "ohimennen". Pah. Minä vielä kesään mennessä näytän närhenmunat!

Perjantaina pääsen elämäni ensimmäiseen kokovartalohierontaan. Voi, pojat, se tulee tekemään kipeää. Ja mää tuun niin nauttimaan siitä! Vähän kehonhuoltoa tähän alkaneeseen vuoteen tekee varmasti hyvää myös mielelle. Keskustaristeilyynki on vielä kolme viikkoa aikaa, en malttais odottaa enää yhtään. Toisaalta, ehdin tässä vielä pari kiloa puristamaan vyötäröltä pois, jos oikein skarppaan, joten parempi näin. Ja onpa tässä muutakin muutosta tiedossa sitä ennen. Mutta kerron myöhemmin. Nyt ei huvita. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti