tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kepuilua

Kokouksen päätti komea lippumarssi maakunnittain!

Keskusta-aate on jotain niin lämmintä, ettei sitä voi kunnolla edes selittää. Näin uskon jälleen erittäin mukavan ja vaiherikkaan puoluekokousviikonlopun jälkeen. Keskustan koko arvopohja lähtee uskosta ihmiseen ja ihmisen kehitykseen. Siihen, että ihminen tarvitsee sivistystä ja kehitystä koko elinikänsä ajan. Kyse ei ole niinkään muutoksesta, vaan siitä, että haluaa olla parempi ihminen, parempi kansalainen. Omaan korvaan tämä kuulostaa hyvältä. Se kuulostaa siltä, että kukaan meistä ei syntyessään ole huonompi tai parempi, vaan meillä kaikilla on mahdollisuus kehittyä elämässämme menestyväksi ja loistavaksi yksilöksi! Mitä ikinä se sitten tarkoittaakin kaikkien kohdalla. Meidän ei tule olla samanlaisia, vaan voimme omia voimavarojamme ja osaamistamme hyödyntäen pärjätä eri aloilla ja eri elämän osa-alueilla. Tämä on lohdullista. Ja niin kovin turvallista. :)

Kun tähän aatepohjaan lisää huumorin, tilannetajun ja sydämellisyyden, ei voi kuin ihastella. Ihastella sitä valtavaa lämpöä, mitä tuollaisessa porukassa pääsee kokemaan. Nytkin paikalla oli reilut 2000 ihmistä, jotka kaikki olivat yhtä. Mieletöntä. Olen rakastunut. Tähän aatteeseen, näihin ihmisiin, siihen tunnelmaan. Jälleen kerran. 

Eikä menoa tunnu haittaavan sekään, että myös iltapuolen ohjelmassa löytyy se yhteinen sävel.. ;) Kun valvoo yön läpi, katsoo vierestä heräilevää kaupunkia ja nauttii lämpöisistä auringonsäteistä Aura-joen rannassa, ei voi kuin hämmästellä. Kohtaamisia tulisi olla useammin. <3

Tästä lähtee! :)
Oh, so happy! :)
Pj. Sipilä sai ansaitusti jatkokauden.
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti