lauantai 18. lokakuuta 2014

Shoppailuterapiaa

Helsinkiin lähteminen samalla viikolla, kun on tehty ositus on joko a) järjetöntä tai b) nerokasta. Kannatan jälkimmäistä. Halvempaa olis ollu ostaa se perinteinen viinipullo, mutta tällä kertaa tarkotusta palveli paremmin jo vuosikymmenien aikana tehokkaaksi apukeinoksi todistettu shoppailu. Rahaa paloi, mutta se lienee osa tarkoitustakin. Pienessä mielessäni kävi ajatus "hah, se maksaa tän kaiken" ja kieltämättä hienoa oli. Kävelin kauppaan ja ajattelin "aiku kiva! Minäpä ostan tämän." Jo vain oli äidin asunnolle päästyäni hyvä olo. Mulla oli monta uutta juttua, sekä sainpa Ainolleki takin, söpön lakin, yöasuja ja vähän muuta vaatetta. Kaikki olis tullu hankittua varmaan jossain vaiheessa joka tapauksessa, mutta tää oli vaan niin paljon hauskempaa. ;)
En ehkä kestä sitä, kun tulee lumi ja pakkaset ja saadaan kylään lähtiessämme vetää niskaan nämä uudet ihanuudet. (Tuo Ainon takki on heleän vaaleanpunainen, mutta nähtävästi en osaa edes filtereitä käyttää hyödyksi..) 
Tämmösinä hetkinä on aika kivaa olla tyttö. :)
Tiimarin poistuessa kauppavalikoimasta Suomessa olisi mielestäni tilaa Tiger-liikkeille. Tällä hetkellä niitä ei turhan montaa löydy, joten sinne päästessäni on pakko kiertää ympäri ja mukaan tarttuu jos jonkinmoista. Koska, pakkohan se on, kun halavalla saa. Nyt kiersin liikkeen ilman koria, joten tuotteiden määrä täytyi pitää aisoissa. Ainolle löysin syötävän suloisen pöllö-pesukintaan, valas-eväslaatikon sekä leppäkerttu-sateenvarjon. (Koska 1,5v tarvitsee nimenomaan oman sateenvarjon..) 

Ketjun miinuspuoli on sen minimaalinen kotimaisuus.

Sikäli mukava ajankohta lomailla vanhempieni kanssa, kun lauantaina vietettiin Isovanhempienpäivää. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti