sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Ulkoilupäivä

Tänään kaupunki ja eräihmiset ja liikuntaihmiset ja muut järjesti ulkoilupäivän perheille. Paikalla oli mm. tikkupullan- ja makkaranpaistoa, hevos- ja poniajelua, napakelkkailua, pilkkimistä ja vpk-laiset esittelemässä palokunnan toimintaa sekä paljon muuta. Päivälle oli luvattu vähän kurjaa keliä lumisateen muodossa, mutta lopulta paikalla ollessamme paistoi välillä jopa aurinko! Erittäin onnistunut tapahtuma, ainakin näin ensikertalaisen silmin. Tapahtuma järjestetään ilmeisesti vuosittain, mutta aiemmin en ole paikalle eksynyt. Nytkin paikalla oli suurimmaksi osaksi lapsiperheitä sekä vanhempia pariskuntia, joten ei ihmekään, etten ole lähtenyt liikkeelle muina vuosina. Mutta tämä oli siis mukavaa! 


Jo vain hurahti viikonloppu tytön kanssa nopsasti kotosalla, kun lauantaina pyörähettiin kaupungilla pakkasmarkkinoilla ja vaalityötä ihastelemassa. Paikalle olikin saapunut useampi kansanedustajaehdokas. Ilmapalloja, lämmintä mehua ja keksejä meni runsaasti! :) Vaalihumu alkaa olla jo hyvässä vauhdissa!


Viikonlopun kruunasi visiitti tuulimyllyjä katsomaan. Ainosta on tullu iso fani, ja nyt parinkymmenen ajominuutin päässä on kokonainen puisto niitä! Kymmenkunta niitä tais pystyssä olla, kesään mennessä sen kai olis tarkoitus olla kaikkineen käytössä. Pakko myöntää, että vaikka en niin vakuuttunut tuulivoiman edistyksellisyydestä ja sen voimasta tulevaisuuden energialähteenä olekaan, on ne myllyt myös mun mieleen.. Ihan tulee lapsuus mieleen, kun Hollannissa muistan niitä nähneeni. Sinne pitänee Ainokin vielä joku kesä viedä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti