tiistai 5. elokuuta 2014

Kesäkivaa

Blogin kirjoittaminen kännykällä on mulle aivan uus ulottuvuus. Nyt siihen aukes mahollisuus, kun vaihdoin nokialaiseni samsungiin. Aukesi aivan uusi maailma vaihon myötä! :) nyt tarvii enää valitella sitä, ettei kuvia saa haluamilleen paikoille tai väärän kokosina tai muuten vaan huonosti. Kun pitää olla jotain huonosti, eikö? No ei. Sovellus toimii, on askel eteenpäin edelliseen verrattuna ja kuvia ylipäänsä saa ladattua. Se on huippu se! 

Ekat unet päivän helteessä klo 16..voitte vaan arvata, kuin kiva päivä oli siihen asti ILMAN niitä unia. Nooh, tunnin päästä pääsen kaverin kans leffaan. :) 


Eilinen piti sit olla kaikkien aikojen hellepäivä. Joo-o. Kuuma kyllä oli! Mutta se järjetön (kyllä, järjetön. Ei mitään pikkurätinöitä) ukkosmyrsky pilas kaiken. Me oltiin Ainon kans ehitty sopivasti kaupoille just, kun kaatosade alko. Sielä me sit shoppailtiin, kun ulkona paukku ja salamoi. Sinällään ihan kiva, tarttui mm. smoothie blender mukaan.. :) 
Onni oli kuitenki siinä, että tajusin kuumaa päivää ootellessani käydä Ainon kans rannalla jo heti aamusta. Oliki melko ihana kokemus sekin! Hiljanen ranta, lämpötila selvästi päälle 20 ja viileä merivesi varpaissa. Aino viihtyyki veessä niin hyvin, että aina vähän kitinällä pitää lähteä pois.. No, onneks ei pelkää vettä. 


Alla kuva uintireissulta. Ei pöllömpi maisema kotikaupungiksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti