keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Päivähoidon parasta antia

Nyt se on koettu! Nimittäin ensimmäinen kevätjuhla! Aiettä. Päivällä jo meinas itku tulla, kun ajattelin sen hetken koittavan. Ainon päiväkodissa kevätjuhla järjestettiin kevättempauksen muodossa. Kyseessä oli siis toiminnallinen ilta yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Alkuun lapset esittivät kaksi laulua, sen jälkeen jakaannuttiin eri pisteisiin. Ainoahan ei kummemmin huvittanut lauluun osallistua, mutta sielä se seiso rivissä muiden kanssa. Kyllä vaan lämmitti mieltä. Mun vauva jo noin iso tyttö.

Yhdessä toimintapisteessä tehtiin käpylehmät (Ainon oma oli lähinnä käpypossu. Myöhemmin näin muiden tekemiä, ja ne oli kyllä paljon enempi lehmän näkösiä. Aino teki siis kaikkein hienoimman possun!) Yhdessä pisteessä kuvasuunnistettiin, saippuakuplia sai puhallella toisaalla ja temppurataa selvittää keinujen ja likumäkien ympärillä.  

Paras piste oli kuitenkin jätskibaari.. Oli strösselit ja kaikki, ja Aino olis mielellään syöny enemmänki. ;) 


Sulo osallistui myös iltaan ja oli kiva nähdä heitä yhdessä leikkimässä ja touhaamassa. Tätä kuitenkin aika harvoin nykyään pääsen näkemään. Ja Ainolle lienee myös mukavaa, kun äiti ja isä yhdessä touhusivat ja oli mukavaa. Vettä sateli hiljalleen välillä, mutta lämpötila oli onneksi selvästi plussan puolella. Aiemmin päivällä vettähän tuli ihan kunnolla aika ajoin. Ilta oli siis kaikin puolin erittäin onnistunut! :)

Nyt viikko loppuun töissä ja hoidossa, sen jälkeen siirrytään kesähoitoon. Ainolla onneksi pysyy sama hoitopaikka, kaverit vain vähän vaihtuvat lomien alkamisen myötä. Myös itellä työnkuva muuttuu kesäkuuksi aika paljon. Lapsia ei ole kuin kourallinen, joten mun aika jatkossa menee pitkälti muuttopuuhissa. Meiän päiväkoti siirtyy väistötiloihin remontin alta elokuussa ja sitä ennen pitää pakata kamat kasaan. Heinäkuu me ollaan kiinni, joten työ täytyy tehä nyt. Blaah. Vihaan muuttamista. Voisin kuvitella, ettei se työn yhteydessä yhtään sen kivempaa ole. ..toisaalta nyt voin käyttää työpäiväni lelujen desinfiointiin, siivoiluun ja pakkailuun sekä samalla kuunnella lepposesti radiota ja jutella mukavia. Hihastanykimiset loppuu hetkeksi. Every cloud has a silverlining.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti