torstai 17. huhtikuuta 2014

Huumaa ja hurmiota

Otsikko saattaa antaa vähän turhanki onnellisen kuvan, mutta toisaalta ehkä se saa aikaan sen, että ajattelee asioita positiivisemmin. Eli siis, kun ajattelee asioita ihan "hirmu positiivisesti" ne tuppaa olemaan ees vähän positiivisempia. :) Hommahan toimii myös päinvastoin. Kun jokin asia tympii, sitä alkaa helposti velloa siinä kurjuudessa, jonka jälkeen se kurjuus saa aivan uudet (epätodelliset) mittasuhteet. Joten toivonmukaan tää nyt toimii. :D

A on oppinu kävelemään! Miettikää. Tai, konttaamalla se pääsääntösesti vielä liikkuu, mutta motivaatio siihen kävelyyn on ihan älytön! :) Kun ite jaksais jotain junnata kerrasta toiseen, ni elämässä saavuttais varmaan tosi paljon enemmän. Hauskaa on myös huomata, kuinka se jatkuvasti hommaa ittensä tilanteisiin, jotka on haastavia. Esim. kävelee vessan ovelle, jossa on pieni muutaman sentin korotus. Siinä se sitte yrittää päästä sinne ylös ja taas takasin alas, vaikka joka kerta se pyllähtääki. :D Toinen hauska on sellanen rottinkinen laatikko, jonka päälle sen on ihan pakko kiivetä. Siinä se sitte mahtuu just ja just kääntymään ympäri, hyvällä tuurilla jopa niin, ettei jalat putoa päältä pois välillä. Kauhuissaan se välillä on ja ähisee ja puhisee, mutta kunhan minä istun vieressä, se jaksaa ja jaksaa vääntää siinä. Uskomatonta sinnikkyyttä! Muistuttakaa mua tästä sitte, kun se sinnikkyys onkin suunnattuna johonkin ei-niin-mieluisaan teini-iässä..
Tästä mää nyt sit lähtisin..

Maagiset taikatossut, joilla ensimmäiset pitkät kävelypätkät mentiin.

Mieltä piristää hirmu paljon myös se, että tää kevät on jo näin pitkällä. Pääsiäinen on yks mun lempijuhlia vuodessa. Etenki tänä vuonna, kun ei kesään oikeasti oo enää pitkä matka! Mullapa on vielä vajaa viikon lomareissu tiedossa pian, ni Vappukin on täällä IHAN JUST! :D Kesän merkkejä on luonnolliseti luonnossa tapahtuvat, mutta myös ihmisten käyttäytymisessä tapahtuvat muutokset. Vastapäätä olevan ST1:n pihalla alkaa pyöriä enempi ja enempi porukkaa, trailereita ja katumaastureita pyörii harva se päivä tankilla, eikä terassille aina mahdu istumaan. Autoissa soi musiikit kovemmalla ku talviaikaan -ja ikävä kyllä myös vauhti nousee. Mutta yhtäkaikki, kesä lähestyy. Ah, autuutta.

 Ensimmäiset leskenlehdet :) Beauty in ugly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti